Spark Vision logo

Vill du utveckla Bygg Din Volvo och Scania Configurator?

Maila din ansökan till jobs(at)spark-vision.comÄr du en vass och snabblärd utvecklare som är redo för nya, tekniskt avancerade utmaningar? Vi växer och söker dig som vill ha en ledande roll i utvecklingen av frontend i vår plattform.

 

Som frontend-utvecklare hos oss arbetar du främst med kommunikationen mellan frontend och backend samt även med visuella komponenter. Du kommer att ha en viktig och stimulerande roll i att vidareutveckla arkitekturen i vår plattform för kundernas behov. Har du ambition och driv kommer du att ha goda möjligheter att växa hos oss.


VÅR PRODUKT ÄR VÅR STYRKA

Digitaliseringens framfart har skapat en stenhård marknad där det gäller för företagen att erbjuda effektiva säljprocesser som intresserar och engagerar besökarna. Här kommer vi in i bilden! 

Spark Vision utvecklar innovativa och marknadsledande visuella säljstödsapplikationer, bland andra Bygg Din Volvo och Scania Configurator, som är centrala delar på Volvos och Scanias hemsidor. Våra egenutvecklade produkter hjälper våra kunder att förbättra säljprocesserna och därmed möta den höga konkurrensen på marknaden.


BRINNER DU FÖR ATT UTVECKLA MARKNADENS BÄSTA APPLIKATIONER?

Vår frontend utvecklas i JavaScript och HTML5/CSS, men i den här rekryteringen är det viktigare att du är en snabblärd och skicklig utvecklare än att du har färdighet i de specifika programmeringsspråk som kommer att användas i tjänsten.

Hos oss får du arbeta med egenutvecklade, spännande visuella programvaror som är en mycket vital del i kundens exponering på nätet och i butik. Vi söker dig som siktar högt och drivs av att leverera förstklassiga produkter till våra kunder. Hos oss kommer du verkligen att få ge gehör för dina idéer och få påverka centrala tekniska beslut. Kort och gott - det här är en tjänst för dig som älskar att utveckla tekniskt avancerade lösningar.


ÄR DET DIG VI SÖKER?

För att kvalificera till den här tjänsten krävs det att du har en civilingenjörsexamen / Master of Science eller motsvarande från universitet eller högskola och har några års relevant erfarenhet.

Som person önskar vi oss en noggrann, initiativtagande, innovativ och självgående person. Samtidigt är du en lagspelare som hjälper dina kollegor att lösa sina uppgifter och utvecklas kompetensmässigt.
Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

 

 

Vår teknikstack bygger på följande tekniker och vi förutsätter att du har goda kunskaper inom några av dem;
• C# / .Net
• API-design
• Gränssnittsutveckling i HTML5/CSS
• JavaScript (Polymer och AngularJS)

Har du dessutom kompetens inom något av följande områden så kan du vara vår drömkandidat;
• Continouos Integration / Continouos Delivery
• Testning
• Interaktionsdesign / UX
• Utveckling för mobila plattformar (iOS, Android)

 


KONTAKTPERSONER

Tekniska frågor: Mikael Engbom, 0708-868984, mikael.engbom(at)spark-vision.com 

Övriga frågor: Erik Nilsson, 031-7063708, erik.nilsson(at)spark-vision.com VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN SENAST 12:E JULI

Inkludera personligt brev, CV och relevanta betyg i pdf-format

Maila din ansökan till jobs(at)spark-vision.comContact us

Find your local Spark Vision office.   

Career opportunities

Put some Spark in your professional life.

Sign up for the newsletter

Sign up for news and information.