Spark Vision logo

Spark Vision söker 3D-artist

Spark Vision levererar världsledande programvaror för visuellt säljstöd on-line och i butiksmiljö. Våra kunder finns i bil- och fordonsindustrin samt inom bygghandel. 

Vi utökar nu vårt produktionsteam för fordonskonfiguratorer och söker en 3D-artist till göteborgskontoret.


DET HÄR ÄR SPARK VISION

Vi är en av de ledande globala aktörerna när det gäller digitala säljstödslösningar av konfiguratortyp. Vi säljer våra tjänster och programvaror i Europa och har egna kontor i Sverige, Tyskland, Italien och Bulgarien.
Vår produkt Spark Digital Showroom (SDS) används till exempel i "Bygg din Volvo" och är en kombination av en avancerad produktkonfigurator och fotorealistisk visualisering. Lösningen körs både online i kundernas hemsidor och mobil-appar samt offline i butiks- eller showroom-miljö.
Bland våra svenska kunder återfinns Volvo Cars, Scania och Ballingslöv Kök. Bland våra internationella kunder finns till exempel Marazzi och Saint Gobain.

 

 

Länkar till några exempel på våra produkter och anpassade kundapplikationer:

Bygg din Volvo på volvocars.com/se
Scania Configurator
Marazzi Digital Showroom
Svedbergs Skapa Badrummet på svedbergs.se


OM TJÄNSTEN

Som 3D-artist på Spark Vision kommer du att ha en nyckelroll för hur våra kunders produkter visualiseras i Spark Digital Showroom™ på kundernas hemsidor, i bilhallar och i annat kommunikationsmaterial.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att omfatta artistiskt arbete med ljussättning, shader-framställning och retuschering.

 

Bearbetning av CAD-underlag, uppbyggnad av 3D-scener och modellering kan också komma att ingå i dina uppgifter.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast, enligt överenskommelse
Geografisk placering är Mölndal


VAD VI ERBJUDER

På Spark Vision får du arbeta med spännande visuella programvaror som är en mycket viktig del i våra kunders exponering på nätet och i butik.
Vår organisation är platt med snabba beslutsvägar.

 

 

Vi erbjuder flexibla arbetstider och i viss mån möjlighet till distansarbete. Du får 6 veckors semester och omfattas av vårt pensions- och försäkringspaket.
Kontoret ligger lätt tillgängligt med bil eller kollektivtrafik.


ÄR DET DIG VI SÖKER?

Du är riktigt vass på att skapa säljande, fotorealistiska bilder av fordon eller produkter och vet hur du bygger upp en bra bild genom val av kameravinkel, ljussättning och materialbehandling. Du kan också återskapa ljussättning och stämning i dina bilder utifrån referensbilder eller guidelines.

All vår produktion baseras på lagarbete, så vi förutsätter att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Våra produktioner är betydligt mer komplexa än att skapa enstaka bilder. För att fungera i produktionsteamet krävs därför att du är strukturerad och kan arbeta inom givna ramar efter definierade processer.
 

 

Vi jobbar i 3D Studio Max med VRay och fortutsätter att du har en mycket god förståelse för hur dessa verktyg fungerar. Erfarenhet av HDR Light Studio och Photoshop är meriterande men inte ett krav. Du kommunicerar obehindrat på svenska.


KONTAKTPERSON

Erik Nilsson, 031-7063708, erik.nilsson(at)spark-vision.com.


ANSÖKAN

Tjänsten kommer tillsättas snarast och intervjuer kommer hållas löpande, så vi ser fram mot din ansökan via e-post senast 12:e mars. 

 

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV, portfolio och personligt brev. Välkommen att skicka din ansökan till jobs (at) spark-vision.com


Contact us

If you have any questions about Spark Vision, our services or products, please feel free to contact us.






Contact us

Find your local Spark Vision office.   

Career opportunities

Put some Spark in your professional life.

Sign up for the newsletter

Sign up for news and information.