Spark Vision logo

Projektledare för webb-konfiguratorer inom fordonssektorn

Maila din ansökan till jobs(at)spark-vision.comVill du vara med och påverka några av de mest besökta webbsidorna hos flera av Sveriges största företag? Vi söker nu en projektledare/Account Manager till våra kunder inom fordonssektorn.


VÅR PRODUKT ÄR VÅR STYRKA

Digitaliseringens framfart har skapat en stenhård marknad där det gäller för företagen att erbjuda effektiva säljprocesser som intresserar och engagerar besökarna. Här kommer vi in i bilden!

Spark Vision utvecklar innovativa och marknadsledande

 

visuella säljstödsapplikationer, bland andra Bygg Din Volvo och Scania Configurator, som är centrala delar på Volvos och Scanias hemsidor. Våra egenutvecklade produkter hjälper våra kunder att förbättra säljprocesserna och därmed möta den höga konkurrensen på marknaden.


VAD VI ERBJUDER

En av de största fördelarna med den här tjänsten är att du är med och formar en av de mest besökta sidorna på några av Sveriges största företags webbplatser - men självklart finns det en massa andra saker som kanske kan locka dig att söka.

Du får du arbeta med spännande visuella produktioner som är en mycket viktig del i våra kunders exponering på nätet och i butik.

• Vår organisation är platt med snabba beslutsvägar.

Du kommer sitta centralt i organisationen och arbeta direkt mot affärsområdesansvarig.

 

• Du omfattas av vårt pensions- och försäkringspaket samt friskvårdsprogram
• Laptop och mobiltelefon ingår i tjänsten.
• Kontoret ligger lätt tillgängligt med bil och kollektivtrafik.
• Hos oss får du flexibla arbetstider och, i viss utsträckning, möjligheten till distansarbete. Våra medarbetare presterar bäst vid normal arbetsbelastning och därför är vår målsättning att vi jobbar 40 timmar i veckan. Dessutom erbjuder vi 6 veckors semester! Härligt va?


ÄR DET DIG VI SÖKER?

Du har stor erfarenhet av att leda projekt som resulterat i kundapplikationer med hög kundnytta och bra användarupplevelse. Samtidigt som du levererar service av högsta klass är du affärsmässig i din relation till kund.

Som person är du strukturerad, målmedveten och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta med komplexa system och gillar ordning och reda. Du är skicklig på att kommunicera och är mån om att skapa förståelse och acceptans för dina synpunkter hos dina åhörare.

I gruppen är du lagledaren som hjälper ditt team lösa sina uppgifter på bästa sätt. Du har god samarbetsförmåga och har lätt att förstå och tolka instruktioner samt återkoppla till dina medarbetare.

 

Våra produktioner är teknikintensiva och vi ser därför gärna att du har grundläggande kunskap inom CGI-produktion och/eller applikationsutveckling. Applikationerna ställer samtidigt mycket höga krav på visuell kvalitet och vi ser därför gärna att du har en väl utvecklad känsla för bildestetik.

Erfarenhet av produktsortimentet hos en fordonstillverkare eller annat företag med liknande produktstruktur är meriterande. Erfarenhet av eller kännedom om agil utveckling och SCRUM samt ledning av internationella team på distans är också meriterande.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

 


INFORMATION OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta som kundansvarig projektledare inom fordonssektorn. Du ansvarar för produktion av innehåll i applikationer samt för utveckling och drift av kundspecifika lösningar.

Dina arbetsuppgifter kommer omfatta
• Kommunikation med kund, återförsäljare och inblandade byråer
• Sammanställning av kund- och projektkrav
• Kommunikation med produktions- och utvecklingsteam.

• Löpande uppföljning och styrning av projekt och produktion

• Kvalitetskontroll

 

 

 

• Framtagande av tidsuppskattningar och kostnadsestimat i säljprocessen

• Rapportering till affärsansvarig

Det finns även möjlighet att utveckla rollen genom att du tar kontoansvar och hanterar försäljning gentemot de kunder du arbetar med som projektledare.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid
Start snarast enligt överenskommelse
Geografisk placering är Mölndal


KONTAKTPERSON

Erik Nilsson, 031-7063708, erik.nilsson(at)spark-vision.com. Frågor om tjänsten besvaras efter 13/8.

ANSÖKAN

Tjänsten kommer tillsättas snarast och urval och intervjuer kommer ske löpande, så vi ser fram mot din ansökan senast 20/8.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev.

Ansökan skickas i pdf-format till jobs (at) spark-vision.com


Maila din ansökan till jobs(at)spark-vision.comContact us

Find your local Spark Vision office.   

Career opportunities

Put some Spark in your professional life.

Sign up for the newsletter

Sign up for news and information.