Spark Vision logo

Spark Vision söker teknisk innesäljare för nordiska marknaden

Spark Vision är en ledande leverantör av visualiserings- lösningar för marknadsföring och försäljning.

Vi expanderar kraftigt och utökar därför vårt säljteam med en dedikerad innesäljare för Norden.


INFORMATION OM TJÄNSTEN
Du tar över och vidareutvecklar befintlig innesäljroll, uppdaterar och anpassar rutiner för bearbetning av Spark Visions butikskunder inom Kök, Bad, Kakel, Golv, Färg och Tapet. I samråd med med säljchef planerar och genomför du kampanjer med telefonbearbetning samt webbdemonstrationer med beslutsfattare, vanligtvis butikschef. Du bygger upp och managerar prospekt-listor med relevanta butiker. 

Du ringer upp och presenterar Spark Visions säljstödsprogram, demonstrerar över nätet hur programmen fungerar och förklarar hur de bidrar till att öka kundernas försäljning. Du gör avslut och tecknar upp kunderna för abonnemang. Du utbildar nyblivna kunder i handhavandet av programvaran och hjälper dem igång. Några gånger per år deltar du i butiksträffar och på mässor där du demonstrerar våra lösningar "live", annars är placeringen på huvudkontoret i Göteborg.


ÄR DET DIG VI SÖKER?
Vi söker Dig som har några år med goda försäljningsresultat per telefon. Du är vän med tekniken och pedagogiskt lagd. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att sälja programvarulösningar eller webbtjänster som t ex CRM-system, kreditupplysningstjänster, el dylikt.

Du behöver vara en driftig och självgående person med struktur i både tanke och handling. Du behöver vara målinriktad och tävlingsinriktad för att lyckas. Då det ofta är högt tempo bör du ha en hög arbetskapacitet och kunna prioritera arbetsuppgifter.

Du har förmåga att entusiasmera, engagera och vägleda kunder. Du uttrycker dig flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Behärskar du ytterligare nordiska språk är det en stor fördel.

Du kommer till ett företag som är marknadsledande i sin bransch, där du får arbeta i en kreativ miljö och platt organisation med korta beslutsvägar. Du får sälja våra egenutvecklade produkter som ligger i framkant och väcker stort intresse.


DET HÄR ÄR SPARK VISION
Spark Vision levererar världsledande säljstödsprogram. Genom kontinuerlig innovation och teknik i framkant hjälper vi företag inom Automotive samt Bygghandel/Heminredning att sälja sina produkter mer effektivt. Bland kunderna återfinns Volvo, Scania, Ballingslöv, Svedbergs, Konradssons, Colorama, Happy Homes, Flisekompaniet, Modena Fliser och Värisilmä.

På huvudkontoret i Göteborg arbetar ett 30-tal personer. Vi har även egna kontor i Tyskland, Italien och Bulgarien.

Spark Digital Showroom™ är en inspirationskonfigurator med fotorealistisk visualisering. Programmet hjälper konsumenter att fatta inköpsbeslut genom att visa hur deras framtida badrum, kök, etc, kommer att se ut efter alla personliga val av inredningsmaterial.

Spark Blueprint™ är ett lättanvänt ritverktyg som hjälper butikspersonal och konsumenter att planera badrum, kök och heminredning.


KONTAKTPERSON
Claes Johansson, Säljchef Norden, 031-706 37 04, claes.johansson(at)spark-vision.com

ANSÖKAN
Tjänsten kommer tillsättas snarast, så vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev och skickas till claes.johansson(at)spark-vision.com


Contact us

Find your local Spark Vision office.   

Career opportunities

Put some Spark in your professional life.

Sign up for the newsletter

Sign up for news and information.