Spark Vision logo

Jobba på Spark Vision

Vi söker kandidater till följande roller på vårt huvudkontor i Mölndal:

Vi söker kandidater till följande roller på vårt huvudkontor i Mölndal:

 

Vi är alltid intresserade att göra exjobb tillsammans med duktiga studenter. Kontakta vår utvecklingschef Mikael (mikael.engbom(at)spark-vision.com) för att diskutera möjliga förslagDET HÄR ÄR SPARK VISION

Spark Vision är en av de ledande globala aktörerna när det gäller digitala säljstödslösningar av konfiguratortyp. Vi levererar tre huvudsakliga typer av produkter; online-baserad programvara, installerad programvara samt pekskärmssystem med egenutvecklade applikationer, framför allt till kunder i Europa. 

Vår huvudprodukt Spark Digital Showroom (SDS) är en kombination av en avancerad produktkonfigurator och fotorealistisk visualisering. Lösningen körs både online i kundernas hemsidor och mobilappar samt offline i butiks- eller showroommiljö.

Vi utvecklar också ritverktyget Spark Blueprint som hjälper butikspersonal och konsumenter att planera och visualisera rum på några få minuter. Blueprint har, på mycket kort tid, blivit ett av de ledande planeringsverktygen i Europa.

Vi är i en expansiv fas med i nuläget ca 45 medarbetare och kontor i Sverige, Tyskland, Italien och Bulgarien.

 

nyrad

Bland våra svenska kunder återfinns Scania, Volvo Cars, Ballingslöv, Svedbergs, Kakeldaxgruppen och Konradssons. Bland våra internationella kunder finns till exempel Marazzi som är världens största kakeltillverkare och Saint Gobain som är ett av Europas ledande företag inom byggvaruhandel.

Länkar till några exempel på våra produkter och anpassade kundapplikationer:

SDS i Bygg din Volvo på volvocars.com/se
SDS i Scania Configurator
SDS i Svedbergs Skapa Badrummet på svedbergs.se
Introduktionsfilm till våra applikationer för badrums- och kakelbranschen
Infomercial om våra pekskärmslösningar
Introduktionsfilm till Spark Blueprint Cloud Render

 


VAD VI ERBJUDER

På Spark Vision får du arbeta med egenutvecklade spännande visuella programvaror som är en mycket viktig del i våra kunders exponering på nätet och i butik.

Vår organisation är platt med snabba beslutsvägar där du har möjlighet att påverka centrala tekniska beslut.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och i viss mån möjlighet till distansarbete. Du får 6 veckors semester.

Du har en personlig arbetsplats med ergonomiska möbler. Vid behov erbjuder vi konsultation med ergonom.

nyrad

Vi värderar våra medarbetares tid högt och säkerställer därför att du arbetar på utrustning som fyller dina behov. Som exempel är alla utvecklares arbetsstationer moderna och högspecificerade för maximal produktvitet och kreativitet.

Du omfattas av vårt pensions- och försäkringspaket. Försäkringarna omfattar både sjukförsäkring som ger ersättning vid längre sjukskrivning samt sjukvårdsförsäkring som ger tillgång till privat vård. Vid ett eller två tillfällen per år ges du möjlighet att diskutera ditt pensionsupplägg med försäkringsrådgivare.

Kontoret ligger lätt tillgängligt med bil eller kollektivtrafik.


Contact us

Find your local Spark Vision office.   

Career opportunities

Put some Spark in your professional life.

Sign up for the newsletter

Sign up for news and information.