Spark Vision logo

Spark Vision söker 3D-artist

Maila din ansökan till jobs(at)spark-vision.comVill du skapa bildmaterial till Scanias och Volvos websidor? Vi utökar nu vårt produktionsteam för fordonssektorn och söker 3D-artister till göteborgskontoret.VÅR PRODUKT ÄR VÅR STYRKA

Digitaliseringens framfart har skapat en stenhård marknad där det gäller för företagen att erbjuda effektiva säljprocesser som intresserar och engagerar besökarna. Här kommer vi in i bilden!

Spark Vision utvecklar innovativa och marknadsledande

 

visuella säljstödsapplikationer, bland andra Bygg Din Volvo och Scania Configurator, som är centrala delar på Volvos och Scanias hemsidor. Våra egenutvecklade produkter hjälper våra kunder att förbättra säljprocesserna och därmed möta den höga konkurrensen på marknaden.


VAD VI ERBJUDER

En av de största fördelarna med den här tjänsten är att du är med och producerar en av de mest besökta sidorna på några av Sveriges största företags webbplatser - men självklart finns det en massa andra saker som kanske kan locka dig att söka.

Du får du arbeta med spännande visuella produktioner som är en mycket viktig del i våra kunders exponering på nätet och i butik.

 

• Du omfattas av vårt pensions- och försäkringspaket samt friskvårdsprogram
• Kontoret ligger lätt tillgängligt med bil och kollektivtrafik.
• Hos oss får du flexibla arbetstider och, i viss utsträckning, möjligheten till distansarbete. Våra medarbetare presterar bäst vid normal arbetsbelastning och därför är vår målsättning att vi jobbar 40 timmar i veckan. Dessutom erbjuder vi 6 veckors semester! Härligt va?

 


ÄR DET DIG VI SÖKER?

Som artist förväntar vi oss att du är riktigt vass på att skapa säljande, fotorealistiska bilder av fordon eller produkter och vet hur du bygger upp en bra bild genom val av kameravinkel, ljussättning och materialbehandling. Du kan också återskapa ljussättning och stämning i dina bilder utifrån referensbilder eller guidelines.

All vår produktion baseras på lagarbete, så vi förutsätter att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Våra produktioner är betydligt mer komplexa än att skapa enstaka bilder. För att fungera i produktionsteamet krävs därför att du är strukturerad och kan arbeta inom givna ramar och definierade processer.
 

 

Du är bekväm med att arbeta med komplexa system. När du stöter på problem ser du det som en utmaning att komma på en effektiv lösning. Du har god förmåga att själv hitta den information som behövs för att driva ditt arbete framåt, är självgående och är bra på att hålla dig sysselsatt med relevanta uppgifter.
Vi jobbar i 3D Studio Max med VRay och förutsätter att du har en mycket god förståelse för hur dessa verktyg fungerar. Erfarenhet av HDR Light Studio och Photoshop är meriterande men inte ett krav. Du kommunicerar obehindrat på svenska.


INFORMATION OM TJÄNSTEN

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast, enligt överenskommelse. Geografisk placering är Mölndal.

Du kommer att arbeta med produktion av stillbilder och konfigurator-applikationer. Arbetet omfattar en rad olika moment, t.ex.:

 

 

 • Artistiskt arbete med ljussättning, shader-framställning och retuschering.
• Bearbetning av CAD-underlag, uppbyggnad av 3D-scener, scriptning och renderingsuppsättning.
• Uppbyggnad och underhåll av sortimentsregler, bearbetning av texter, priser och bildmaterial
• 3D-modellering


KONTAKTPERSON

Erik Nilsson, 031-7063708, erik.nilsson(at)spark-vision.com. (tillgänglig från 13/8)ANSÖKAN

Tjänsten kommer tillsättas snarast och intervjuer kommer hållas löpande, så vi ser fram mot din ansökan via e-post senast 20:e augusti. 

 

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV, portfolio och personligt brev. Välkommen att skicka din ansökan till jobs (at) spark-vision.com


Maila din ansökan till jobs(at)spark-vision.comContact us

Find your local Spark Vision office.   

Career opportunities

Put some Spark in your professional life.

Sign up for the newsletter

Sign up for news and information.